FAQ

Worden er bij Grolsch excursies gegeven?

Onze brouwerij kan van woensdag tot en met vrijdag worden bezocht voor een Brouwerij Tour (uitgezonderd feestdagen), naar keuze in de ochtend, middag en avond (uitgezonderd vrijdagavond). De standaardtijden zijn van 9.30 tot 12.00 uur,van 13.30 tot 16.15 uur en van 17.00 tot 19.30 uur. Een Brouwerij Tour kun je online boeken via Grolsch.nl/brouwerijtour of neem contact op met het Ontvangstcentrum, telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer   053-4833290. Toegangsprijs voor de ochtend is €10,00 p.p. en voor de (na)middag€12,50 p.p. Jongeren van 12 tot 18 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassenen.

Waar vind ik uitgebreide informatie over de onderneming Grolsch?

Hiervoor hebben we een aparte website. Ga naar www.koninklijkegrolsch.nl voor meer informatie.

Kan ik via deze website een tapinstallatie en fusten bestellen voor een feestje?

Het is voor consumenten niet mogelijk om rechtstreeks bij Grolsch een tapinstallatie te huren en/of fusten te kopen. Wij verwijzen je hiervoor naar de drankenhandel of slijter.

Waar kan ik Grolsch artikelen bestellen?

In de Grolsch shop (via www.grolsch.nl) én in de Shop aan de brouwerij in Enschede kun je allerlei artikelen kopen.

Waar kan ik met mijn klacht/opmerking over een product, de verpakking of de reclame/promotie van Grolsch terecht?

Heeft u een opmerking over ons product en heeft u de verpakking (zonodig met inhoud) bewaard? Laat het ons weten. Heeft u een opmerking of een klacht over de reclame of een promotie van Grolsch, dan horen we dit ook graag. Wilt u ons mailen? Doe dit dan via dit contactformulier Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar op ons gratis servicenummer 0800-7770888 van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 - 16.30 uur.
Brieven kunt u sturen naar: Grolsche Bierbrouwerij Nederland BV
t.a.v. Consumentenservice
Antwoordnummer 1257
7500 VB ENSCHEDE
(postzegel is niet nodig)

Verstrekken jullie informatie voor een werkstuk?

Op deze site vind je uitgebreide algemene informatie over Grolsch. Kijk daarvoor bijvoorbeeld onder Info. Mocht je toch graag een brochure willen dan kun je contact met ons opnemen via dit contactformulier.

Grolsch Consumentenservice

Staat jouw vraag niet onder de FAQ’s vermeld of ondervind je problemen met de Grolsch.nl website? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.